Reserveer snel >>Actualités

Kwaliteits golfbanen in de omgeving van de camping

Estolosa

Deze golfbaan lig in Drémil Lafage, op zo’n 20 minuten rijden van Camping Les Aillos. De golfbaan van Estolosa is opgericht in 1988 rond één van de pelgrimswegen (van Saint Jacques) in Zuid-Frankrijk naar Santiago de Compostella in Spanje. Het is een ware oase van rust te midden van 45 hectare groen met zeer oude eiken. Golfbaan Estolosa is met zijn Par 68 een 9 holes baan met een lengte van 2220 meter. De baan is technisch en relatief kort, wat de helling van 124 verklaart. Desondanks is de baan zeer toegankelijk voor beginners en zullen golfers het heuvelachtige ontwerp en de bijzonderheid van elke hole kunnen waarderen. In het midden van hole nr. 8 staat een historisch obstakel: een grote eik van honderden jaren oud. Aan de voet hiervan werd tijdens de aanleg van de golfbaan een kruis van St. Jacques gevonden.

St Gabriel

Gelegen in Montrabé in Zuid-Frankrijk, op ca. 30 minuten rijden van naturistencamping Les Aillos. De golfbaan St Gabriel wordt beheerd door een vereniging die in 2000 werd opgericht om de geest en de beoefening van deze sport te promoten. Met zijn 2 compacte banen van 6 holes en 9 holes, zijn driving range en zijn oefenterreinen, weet de golfbaan van Saint-Gabriel zich aan te passen aan het tempo van de vooruitgang van elk individu. Een gekwalificeerd team is ook beschikbaar om golfles te geven, specifiek voor het hoge niveau. Het is een aangename en vriendelijke golfbaan aan de noordoostzijde van Toulouse. En als het spel gespeeld is, waarom niet even op krachten komen in het clubhuis-restaurant, heerlijk in de schaduw van de vele bomen op dit mooie landgoed!

Castre Gourjade

Gelegen in Castres, ongeveer 1 uur rijden van camping Les Aillos. In het hart van Gourjade Park, en omgeven door de Agout-vallei, ligt deze prachtige baan die opgaat in de historische en natuurlijke schoonheid van de omgeving. Gedomineerd door een zeer oude watertoren, symbool van de Castres golfclub, is het een mooie, samenhangende en bijzonder succesvolle baan met 9 holes. Een prachtige baan met 36 stations waarvan 16 overdekt en een 3-holes parcours speciaal voor beginners. De golfbaan is elke dag van het jaar geopend, behalve op 25 december en 1 januari. Het clubhuis verwelkomt je de hele dag van 8.30 uur tot 19.30 uur in het hoogseizoen en van 8.30 uur tot 18.30 uur in het laagseizoen.

Palmola

Deze golfbaan ligt in Buzet sur Tarn, op 50 minuten rijden van naturistencamping Les Aillos. De 18-holes golfbaan Palmola, verwelkomt al 40 jaar fans van deze heerlijke buitensport. Het beekje de Palmoula stroomt dwars door het landgoed. René Prada deed eens de uitspraak en belofte “dat Palmola één van de mooiste golfbanen van Frankrijk mag worden!" Dit lijkt inmiddels meer dan waarheid geworden. De baan slingert zich door een heuvelachtige en bosrijke omgeving en biedt een spectaculair uitzicht op het omliggende platteland. Het is een gevarieerde par 72, ruim 6.000 meter lang, en eenvoudig te voet of in een caddie af te leggen. Tevens is er een grote driving range van 250 meter lang en 80 meter breed.

Albi Lasbordes

Gelegen in het Zuid-Franse Albi, op ongeveer 1 uur van camping Les Aillos. Op rijafstand van de kathedraal Sainte-Cécile en begrensd door de Tarn die zijn fairways streelt, ligt hier Golf d'Albi met z’n 18 holes. De baan is regelmatig geclassificeerd als de beste baan in Zuid-Frankrijk en één van de 20 beste banen in Frankrijk! Na afloop lunch je in de schaduw van restaurant O Pastel en geniet je van de historische, vriendelijke en authentieke oude stad Albi. Neem hier echt even de tijd om te genieten ... en word niet ongeduldig ... je komt morgen gewoon terug naar Golf d'Albi. Afbeeldingen afkomstig van Beelden van de Albi-website.

Mazamet La Barouge

Deze golfbaan ligt in Pont de l'Arn, naast Mazamet, op 1 uur en 10 minuten rijafstand van camping Les Aillos in Zuid-Frankrijk. De Mazamet La Barouge Golf Club, opgericht in 1956, heeft 18-hole en is de derde oudste golfbaan in Zuid-Frankrijk. Gelegen aan de voet van de Montagne Noire, doorkruist door de Issalés, ligt de 55 jaar oude golfbaan in een zeer fraaie natuurlijke en wilde omgeving. De fairways zijn omzoomd met wel 100 verschillende soorten bomen. Dat maakt deze baan uniek. De ouderdom van de Mazamet Golf Club maakt haar alleen maar mooier. Het bijzondere van deze baan is de harmonie van de afstanden en de techniek die beginners of gevorderde golfers hun speelplezier geeft.

Etangs de Fiac

Gelegen in Fiac, op 40 minuten rijden van naturistencamping Les Aillos. De golfbaan Etangs de Fiac opende zijn eerste 9-holes-sectie in 1987 en de andere 9-holes in 1990. De plek is heerlijk, tussen de geneugten van het Pays de Cocagne en de charme van de landschappen van de Tarn. Deze 18-holes baan biedt zowel beginners als gevorderden voldoende mogelijkheden en uitdagingen. Dit zou zo maar eens één van de meeste interessante golfbanen in Zuid-Frankrijk kunnen zijn.

Golf Club de Toulouse

Deze golfbaan ligt in de oude stad van Toulouse, op zo’n 40 minuten van camping Les Aillos in Zuid-Frankrijk. De golfclub is reeds in 1950 opgericht en heerste een innovatieve sfeer. De baan met 18 holes heeft een prachtig uitzicht biedt op de roze stad (Toulouse) en op de Pyreneeën op de achtergrond. Deze heuvelachtige baan bied je verschillende zeer interessante spelsituaties. Het is toegankelijk voor alle soorten games. In het clubhuis vind je een bar waar je aan het einde van het spel met je medespelers door de beroemde hole 19 kunt snuffelen, of het nu rond een lage tafel bij de open haard is in de winter of op het terras in de zomer. Ontdek ook het restaurant dat verschillende recepten biedt die de meest veeleisende fijnproevers zullen bevredigen. Een erg goede baan voor alle golfers.

Offres spéciales
Reservering :