Reserveer snel >>Actualités

4 sterren-naturistencamping in zuid-frankrijk

Een naturustische camping in het hart van de Lauragais

Naturisme op een kleinschalige en rustige camping in een historische regio, tussen toulouse en carcassone.

Camping Les Aillos strekt zich uit over een oppervlakte van zo’n 6 hectare. Het ligt in het dorpje Caraman, midden in de natuur en op een heuvel, in het hart van de historische regio Lauragais in Zuid-Frankrijk. De camping ademt één en al rust en kalmte en is daarmee een perfecte plek voor een heerlijke vakantie in een schaduwrijke omgeving.

Het centrale deel van de camping wordt gevormd door een oude, gerestaureerde hoeve midden in een groene omgeving.

De camping beschikt over een sauna, zwembad en restaurant. Deze faciliteiten liggen handig bij elkaar nabij de ingang van de camping.
Ons personeel staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden of aan bepaalde wensen te voldoen. Vriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

De camping is geopend van 12 april 2021 tot 9 oktober 2021

Verhuur van stacaravans en staanplaatsen op een naturistencamping in Zuid-Frankrijk

Op naturistencamping Les Aillos kun je diverse accommodaties huren: stacaravans die van alle comfort zijn voorzien, chalets, en zelfs een originele woonwagen en een ecolodge (een fraaie tent op een vaste vlonder).

Camping gaat natuurlijk hand in hand met gezelligheid. Gedurende de hele zomer is er animatie en worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Tijdens de gemeenschappelijke diners kun je ongedwongen kennis maken met de andere vakantiegangers op naturistencamping Les Aillos.

Betty en Xavier verwelkomen je binnenkort graag op hun camping in Zuid-Frankrijk!

Camping naturisme Haute-Garonne, Camping Les Allios

Offres spéciales
Reservering :