Reserveer snel >>Actualités

Naturistencamping Frankrijk in Midi Pyrenees naast Toulouse

Een naturustische camping in het hart van de Lauragais

Uw 4 sterren naturist camping in de buurt van Toulouse

Over een oppervlakte van 6 hectare, Camping Les Aillos is te vinden op een kleine heuvel in het dorp Caraman, midden in de Lauragais. Je wordt er ontvangen zoals nergens anders, het is een oord van rust, relaxatie en kalmte. Het recept voor een geslaagde vakantie in een schaduwrijke omgeving.

Het hoofdgedeelte van de camping wordt gevormd door een oude gerestaureerde hoeve in een groene omgeving. Er is een sauna, zwembad en een restaurant. Dit alles is handig gegroepeerd bij de ingang zodat alle voor U noodzakelijke diensten en services bij de hand zijn.

De vriendelijkheid en de beschikbaarheid van onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. We staan klaar om in te spelen op al uw wensen en verlangens.

De camping is geopend van 06 april tot 10 oktober 2020.

Verhuur van stacaravans en campings in Midi-Pyreneeën

De naturistencamping de Aillos biedt de mogelijkheid tot het huren stacaravans met alle comfort en chalets, een trailer en een ecolodge.

Er is uiteraard ook plaats en gelegenheid voor de nodige ambiance. De hele zomer lang worden er animaties en andere activiteiten georganiseerd. Tijdens onze gemeenschappelijke maaltijden kunt U ervaringen uitwisselen met andere vakantiegangers of met onze vaste campinggasten

Betty en Xavier verwachten U en zeggen alvast: "Tot binnenkort" op camping "les Aillos".

Camping naturisme Haute-Garonne, Camping Les Allios
Offres spéciales
Reservering :